Activarea Roaming DIGI Mobil 2024, Tarife, Modalități și Avantaje

0
Activare Roaming Digi
publicitate

Activarea Roaming DIGI Mobil în 2024: Tarife, Modalități și Avantaje

Activarea Roaming DIGI Mobil. În era tehnologiei moderne, conectivitatea mobilă este esențială pentru viața de zi cu zi și, atunci când călătorim în străinătate, activarea serviciului de roaming devine crucială. DIGI Mobil, unul dintre cei mai cunoscuți operatori de telefonie mobilă din România, oferă soluții simple și tarife competitive pentru roamingul în străinătate în anul 2024. Acest articol vă va ghida prin modalitățile de activare și dezactivare a roamingului DIGI, tarifele actuale și beneficiile acestui serviciu.

Modalități de Activare Roaming DIGI

DIGI Mobil oferă mai multe modalități pentru activarea roamingului în străinătate. Iată cum puteți face acest lucru:

publicitate

1. Activare Roaming DIGI din Contul Online

 • Accesați contul Digi Mobil pe site-ul oficial digi.ro sau creați unul dacă nu aveți deja unul.
 • Navigați în secțiunea „Serviciile mele.”
 • Alegeți „Digi Mobil” și selectați numărul de telefon pentru care doriți să activați roamingul.
 • Apăsați butonul „Configurează” și alegeți „Roaming voce” sau „Roaming date,” în funcție de necesitate.
 • Apăsați butonul „Activează.”

Aceasta este cea mai simplă și rapidă modalitate de a activa roamingul DIGI, care vă permite să controlați serviciul direct din contul vostru online.

publicitate

2. Activare Roaming DIGI Telefonic

Activarea Roaming DIGI Mobil. Pentru a activa roamingul DIGI prin telefon, sunați la *777 sau la 031.400.7777. Un reprezentant al serviciului clienți vă va ghida prin procesul de activare.

Setări pentru Funcționarea Roaming

Pentru a vă asigura că serviciul de roaming DIGI funcționează corespunzător, verificați următoarele aspecte:

publicitate
 • Asigurați-vă că ați activat serviciul de date în roaming în contul vostru de client sau sunați la 004.031.400.7777 pentru a face acest lucru.
 • Verificați dacă funcția „Date in Roaming” de pe telefonul vostru este activată. Dacă nu este, activați-o din meniul telefonului.
 • Căutați opțiunea „Retele mobile” în meniul telefonului și selectați o din rețelele disponibile pentru a vă asigura că sunteți conectat la o rețea parteneră.

Avantajele Roamingului DIGI Mobil în UE și SEE

Activarea Roaming DIGI Mobil. Atunci când călătoriți în străinătate în interiorul Uniunii Europene (UE) și Spațiului Economic European (SEE), beneficiile roamingului DIGI Mobil sunt notabile. Aici sunt avantajele principale:

publicitate
 • Apelurile către telefoane mobile și fixe, mesajele SMS și serviciile de date sunt facturate la tarife naționale, ca și cum v-ați afla în țara voastră de origine.
 • Roamingul la tarife naționale este disponibil în țări precum Grecia, Italia sau Bulgaria, cu tarife accesibile pentru apeluri și date.

De asemenea, țările din SEE, precum Islanda, Liechtenstein și Norvegia, beneficiază de aceste tarife avantajoase. Cu toate acestea, este important de menționat că țările din afara UE/SEE nu sunt acoperite de roamingul la tarife naționale, dar unii operatori pot extinde această ofertă și în acele țări.

publicitate

Tarife Roaming DIGI Mobil în 2024

Pentru a vă face o idee despre costurile asociate cu roamingul DIGI Mobil în anul 2024, iată câteva tarife relevante:

 • Roaming Digi în Turcia:
  • Voce: 0.1998 E/minut.
  • Internet: 0.0013 E/MB.
 • Roaming în țările UE (cum ar fi Grecia, Italia sau Bulgaria):
  • Voce: 0.0090 E/minut.
  • Internet: 0.0004 E/MB.

Tarifele competitive fac ca DIGI Mobil să fie o alegere atractivă pentru cei care călătoresc frecvent în străinătate.

Intrebări frecvente despre activarea și utilizarea serviciului de roaming DIGI Mobil în 2024

1. Ce modalități de activare a roamingului DIGI Mobil sunt disponibile și cum pot să îl activez din contul meu online?

Răspuns: Există două modalități de activare a roamingului DIGI Mobil în 2024. Prima modalitate este prin intermediul contului online Digi Mobil. Pentru a activa roamingul din contul tău, accesează site-ul oficial digi.ro sau creează un cont dacă nu ai unul deja. Apoi, navighează în secțiunea „Serviciile mele” și selectează „Digi Mobil.” Alege numărul de telefon pentru care dorești să activezi roamingul, apasă pe „Configurează,” și selectează „Roaming voce” sau „Roaming date,” în funcție de necesitățile tale. În final, apasă butonul „Activează.” Activarea Roaming DIGI Mobil.

2. Cum pot activa roamingul DIGI Mobil prin intermediul apelului telefonic și care este numărul de contact?

Răspuns: Poți activa roamingul DIGI Mobil prin apel telefonic la *777 sau la 031.400.7777. Un reprezentant al serviciului clienți te va ghida prin procesul de activare, oferindu-ți asistență în timp real.

3. Cum verific dacă serviciul de date în roaming este activat și cum activez funcția „Date in Roaming” pe telefonul meu?

Răspuns: Pentru a verifica dacă serviciul de date în roaming este activat, accesează contul tău de client pe site-ul Digi Mobil sau sună la 004.031.400.7777. Pentru a activa funcția „Date in Roaming” pe telefonul tău, navighează în meniul telefonului, găsește opțiunea „Retele mobile,” și activează una din rețelele disponibile pentru a te asigura că telefonul tău se conectează automat la o rețea parteneră.

4. Care sunt avantajele roamingului DIGI Mobil în Uniunea Europeană și Spațiul Economic European (SEE)?

Răspuns: Roamingul DIGI Mobil în UE și SEE oferă utilizatorilor o serie de avantaje. Apelurile către telefoane mobile și fixe, mesajele SMS și serviciile de date sunt facturate la tarife naționale, ceea ce înseamnă că vei plăti pentru ele ca și cum te-ai afla în țara ta de origine. Acest lucru face roamingul în UE și SEE extrem de convenabil și economic pentru călătorii. Activarea Roaming DIGI Mobil.

5. Care sunt tarifele pentru roamingul DIGI Mobil în Turcia și în țările UE precum Grecia, Italia sau Bulgaria în 2024?

Răspuns: În 2024, tarifele pentru roamingul DIGI Mobil în Turcia sunt următoarele:

 • Voce: 0.1998 E/minut.
 • Internet: 0.0013 E/MB.

În țările UE, cum ar fi Grecia, Italia sau Bulgaria, tarifele sunt:

 • Voce: 0.0090 E/minut.
 • Internet: 0.0004 E/MB.

Aceste tarife competitive fac din DIGI Mobil o alegere atractivă pentru cei care călătoresc în aceste destinații.

6. Cum pot beneficia de asistență tehnică în roaming dacă întâmpin probleme cu serviciul DIGI Mobil?

Răspuns: Dacă aveți nevoie de asistență tehnică în roaming, puteți contacta serviciul de relații cu clienții Digi Mobil sunând la *777 sau la 031.400.7777. Echipa de suport vă va ajuta să rezolvați orice probleme legate de serviciul de roaming în timp real.

7. Ce acoperire oferă DIGI Mobil în roaming și cum pot activa serviciul de roaming înainte de a pleca din țară?

Răspuns: Acoperirea în roaming DIGI Mobil este asigurată de rețelele partenere și este foarte bună în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană. Pentru a beneficia de roaming DIGI, asigurați-vă că opțiunea de roaming date și voce este activată pe numărul vostru de telefon înainte de a pleca din țară. Puteți face acest lucru online pe site-ul oficial al DIGI Mobil sau în magazinele DIGI din orașul vostru. Activarea Roaming DIGI Mobil.

Concluzie despre roaming DIGI Mobil in 2024

Activarea și gestionarea roamingului DIGI Mobil în 2024 sunt procese simple și eficiente, fie prin intermediul contului online, fie telefonic. Beneficiile oferite de roamingul la tarife naționale în UE și SEE fac din DIGI Mobil o opțiune excelentă pentru cei care călătoresc în aceste țări. Cu tarife competitive și o acoperire bună a rețelelor partenere, DIGI Mobil se numără printre cele mai bune opțiuni pentru a rămâne conectat atunci când sunteți în străinătate. Nu uitați să activați serviciul de roaming DIGI înainte de a pleca din țară pentru a vă bucura de aceste beneficii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.