Contact E.ON – Telefon avarii si deranjamente

0
Contact E.ON - Telefon avarii si deranjamente
- publicitate -

Contact E.ON. Telefon avarii si deranjamente energie electrica si gaze naturale.

Contact E.ON Romania (avarii si deranjamente energie electrica si gaze naturale). E.ON este un nume recunoscut în industria energiei, fiind primul furnizor integrat de electricitate și gaze naturale din România

- publicitate -

. Cu o prezență puternică și o experiență vastă, E.ON este un furnizor de încredere pentru milioane de români, asigurând o alimentare continuă cu energie electrică și gaze naturale.

- publicitate -

În acest articol, vom explora modurile de contact cu E.ON și serviciile pe care le oferă, pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine cum puteți beneficia de acestea.

- publicitate -

Contact E.ON Romania

Telefon Contact E.ON. Relatii clienti

Pentru a avea o comunicare directă și rapidă cu E.ON, există două numere de telefon pe care le puteți folosi:

 1. Telefon contact E.ON – 0265 200 366. Acest număr vă permite să intrați în contact direct cu E.ON pentru a obține asistență sau informații cu privire la serviciile și conturile dvs. De asemenea, puteți folosi acest număr pentru a raporta orice problemă sau deranjament legat de furnizarea de energie electrică sau gaze naturale. Echipa de asistență E.ON vă va oferi ajutorul necesar și vă va ghida în rezolvarea situației.
 2. Telefon contact E-ON –  0265 200 900: Acest număr de telefon reprezintă o altă opțiune pentru a intra în legătură directă cu E.ON. Indiferent dacă aveți întrebări despre contractele dvs., facturile sau serviciile E.ON, reprezentanții companiei sunt disponibili să vă ofere informații și asistență. Acest număr vă oferă acces rapid la serviciul de relații cu clienții E.ON pentru a vă soluționa orice problemă sau întrebare aveți.

Ambele numere de telefon vă pun în legătură cu profesioniști calificați care vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta în orice situație legată de energia electrică sau gazele naturale furnizate de E.ON. Este important să vă simțiți confortabil atunci când vă contactați furnizorul de energie, iar aceste numere vă asigură că puteți comunica cu E.ON în mod eficient și fără întârzieri.

- publicitate -

Contact E.ON prin Sistemul de Live Chat

Pentru o interacțiune rapidă și eficientă cu E.ON, puteți folosi sistemul lor de Live Chat disponibil pe site-ul oficial. Acest serviciu vă permite să comunicați în timp real cu un consultant E.ON și este util în următoarele situații:

- publicitate -
 1. Transmiterea indexului autocitit. Dacă doriți să actualizați indexul de pe contorul dvs. sau să furnizați citirea actuală a consumului de energie electrică sau gaze naturale, un consultant E.ON vă va ghida prin procesul de înregistrare a acestor informații.
 2. Aflarea sumei de plată. Dacă doriți să verificați suma de plată pentru factura dvs. actuală sau să obțineți detalii despre cum a fost calculată factura, puteți solicita acest lucru prin chat-ul live.
 3. Întrebări despre energie. Dacă aveți întrebări generale despre serviciile de energie oferite de E.ON, consultantul din Live Chat vă poate furniza răspunsuri și informații utile.

Programul de funcționare al Live Chat-ului E.ON este de luni până vineri, între orele 8:00 și 20:00. Acest interval de timp vă oferă posibilitatea de a intra în contact cu un reprezentant E.ON în timpul orelor de lucru obișnuite. Este o modalitate convenabilă de a rezolva întrebări sau probleme legate de furnizarea de energie electrică sau gaze naturale. Cu ajutorul chat-ului live, veți primi asistență în timp real și veți putea obține informațiile de care aveți nevoie în mod eficient.

Programare în Centrul E.ON

Pentru a vă asigura că aveți o experiență eficientă în magazinele E.ON și pentru a evita așteptările neplăcute, este important să știți că accesul în aceste locații se face doar cu programare în prealabil. E.ON oferă două opțiuni pentru a vă programa:

 1. Programare prin telefon. Puteți suna la un număr de telefon specificat de E.ON pentru a face o programare. Un consultant vă va ghida prin procesul de programare și vă va rezerva un slot de timp pentru a vă întâlni cu personalul E.ON la magazinul dorit.
 2. Programare online prin E.ON eBooking. E.ON pune la dispoziție și o platformă online numită „E.ON eBooking” care vă permite să faceți programări direct de pe site-ul lor web. Acest serviciu vă oferă flexibilitatea de a alege locația dorită, data și ora potrivită pentru programarea dvs. În acest fel, puteți evita așteptările și vă puteți organiza mai bine timpul.

Este important să menționați că această procedură de programare a fost implementată pentru a vă oferi o experiență mai bună și pentru a gestiona eficient fluxul de clienți în magazinele E.ON. Programarea în prealabil vă asigură că veți primi atenția necesară și că veți putea rezolva rapid orice solicitare sau problemă legată de serviciile E.ON.

Recomandăm utilizarea platformei de programare online sau contactarea telefonică pentru a vă rezerva un loc la magazinul E.ON dorit, astfel încât să vă puteți rezolva nevoile sau întrebările cu eficiență și într-un interval de timp convenabil pentru dvs.

Solicitări pe Adresa E.ON Romania

Pentru situații care necesită comunicare în scris, puteți adresa solicitările dvs. la următoarea adresă poștală: O.P. 9 C.P. 10, Tîrgu-Mureș, Mureș. Timpul de răspuns variază în funcție de tipul solicitării, dar nu depășește 30 de zile calendaristice.

Contact E.ON prin Aplicația MyLine E.ON:

Pentru o comunicare mai rapidă și simplă cu E.ON, vă recomandăm să instalați aplicația E.ON MyLine. Această aplicație vă permite să vă gestionați contul și să interacționați cu operatorii E.ON pentru soluționarea problemelor.

Deranjamente E.ON Romania (Energie Electrica si gaze naturale)

Pentru a face față situațiilor de urgență și deranjamente, E.ON oferă numere de telefon dedicate pentru diferite tipuri de probleme:

Deranjamente EON Energie Electrică:

 • Pentru deranjamente legate de furnizarea de energie electrică, puteți apela 0800 800 929.

Deranjamente EON Gaze Naturale:

 • Pentru probleme legate de gazele naturale, inclusiv dacă simțiți miros de gaz, puteți suna la 0800 800 928.

Serviciul de Relații cu Clienții E.ON

Serviciul de Relații cu Clienții E.ON este disponibil pentru a vă ajuta cu diverse aspecte ale serviciilor lor, cum ar fi:

 • Contracte E.ON
 • Facturi și Transmitere Index
 • Deranjamente Servicii E.ON

Acest serviciu de call center este disponibil non-stop pentru informații cu privire la soldul contului sau pentru confirmarea plății preavizului. Pentru a discuta cu un consultant, puteți suna de luni până vineri între orele 8:00 și 20:00 la următoarele numere de telefon:

 • 0265 200 366
 • 0265 200 900

Pentru a vă facilita comunicarea cu operatorii, E.ON oferă și un serviciu de chat live de luni până vineri între orele 8:00 și 20:00.

Aplicația E.ON MyLine

Cu aplicația E.ON MyLine, aveți acces rapid la toate detaliile referitoare la serviciile E.ON pe care le-ați contractat la adresa dvs. Acest lucru include:

 • Contractul Dvs. E.ON
 • Facturile Dvs. E.ON
 • Istoricul Facturilor și Plăților
 • Transmiterea Indexului Autocitit

Puteți efectua plăți rapide și sigure cu cardul bancar, chiar și mai multe facturi, de pe mai multe locuri de consum, printr-o tranzacție unică. De asemenea, aplicația vă permite să personalizați modul în care doriți să primiți mesaje și notificări de la E.ON.

Emiterea Facturii la E.ON

Factura de electricitate și/sau gaze naturale se emite lunar și este calculată în funcție de consumul măsurat în kWh sau m3, sau în funcție de convenția de consum stipulată în contractul de furnizare. Pentru a afla mai multe detalii despre serviciile și ofertele E.ON, puteți vizita site-ul lor oficial la E.ON.

E.ON este dedicat satisfacerii nevoilor clienților săi și oferirii de soluții eficiente pentru consumul de energie electrică și gaze naturale. Cu ajutorul diverselor mijloace de contact și serviciilor oferite, această companie rămâne un furnizor de încredere pentru milioane de români care depind de energie electrică și gaze naturale pentru viața lor de zi cu zi.

Intrebari frecvente E.ON Romania

1. Ce este E.ON și care este rolul său în România?

E.ON este primul furnizor integrat de electricitate și gaze naturale din România. Companiile E.ON operează rețele de distribuție a gazelor naturale și a energiei electrice în 20 de județe din jumătatea de nord a țării. Rolul său principal este de a furniza energie electrică și gaze naturale către consumatori, asigurând un serviciu constant și de înaltă calitate.

2. Cum pot să intru în contact cu E.ON pentru a obține informații despre serviciile lor?

Pentru a intra în contact cu E.ON, aveți mai multe opțiuni:

 • Telefonul E.ON: Puteți suna la numerele de telefon 0265 200 366 sau 0265 200 900 pentru a discuta direct cu un reprezentant E.ON.
 • Chat live: Puteți utiliza serviciul de chat live de pe site-ul E.ON pentru a transmite indexul autocitit, a afla suma de plată sau a obține răspunsuri la întrebări frecvente despre energie. Acest serviciu este disponibil de luni până vineri între orele 8:00 și 20:00.
 • Programare în centrul E.ON: Pentru a vizita un magazin E.ON, trebuie să faceți o programare în prealabil prin telefon sau online.
 • Adresă poștală: Puteți trimite solicitările scrise către adresa E.ON Romania: O.P. 9 C.P. 10, Tîrgu-Mureș, Mureș.

3. Care sunt beneficiile utilizării aplicației E.ON MyLine?

Aplicația E.ON MyLine vă permite să aveți acces la toate detaliile legate de serviciile E.ON. Cu ajutorul aplicației, puteți să:

 • Vizualizați și gestionați contractele E.ON.
 • Accesați facturile și să le plătiți.
 • Vedea istoricul facturilor și plăților.
 • Transmiteți indexul autocitit.
 • Primiți mesaje direct de la E.ON cu privire la transmiterea indexului, emiterea facturilor și confirmarea plăților.

4. Cum pot să raportez deranjamente sau probleme legate de furnizarea de energie electrică sau gaze naturale?

Pentru a raporta deranjamente sau probleme cu furnizarea de energie electrică, puteți apela la 0800 800 929. Pentru probleme legate de gaze naturale sau dacă simțiți miros de gaz, sunați la 0800 800 928. E.ON oferă servicii de asistență pentru a rezolva astfel de situații de urgență în cel mai scurt timp posibil.

5. Cum funcționează emiterea facturilor la E.ON și cum este calculată valoarea acestora?

Facturile de electricitate și gaze naturale de la E.ON sunt emise lunar și sunt calculate în funcție de consumul măsurat în kWh sau m3, sau în funcție de convenția de consum stipulată în contractul de furnizare. Acestea sunt calculate pe baza indexului de pe contor sau pe baza indexului transmis prin autocitire sau, în unele cazuri, pe baza istoricului de consum al ultimelor 12 luni.

6. Ce servicii oferă E.ON pentru clienții săi în caz de urgențe sau probleme tehnice?

E.ON oferă servicii pentru a rezolva problemele tehnice ale clienților săi. Pentru urgențe legate de centrala termică sau instalația electrică din locuință, puteți suna la 0232 421 999. Tehnicienii E.ON vor evalua situația și vor oferi asistență prin telefon sau, dacă este necesar, vor efectua intervenții la locuință în maxim 6 ore.

7. Unde pot găsi mai multe informații despre serviciile și ofertele E.ON?

Pentru informații detaliate despre serviciile și ofertele E.ON, puteți vizita site-ul oficial al companiei la eon.ro. Aici veți găsi informații despre contracte, facturi, modalități de plată și multe altele.

E.ON este angajat să ofere clienților săi servicii de înaltă calitate și să răspundă la toate întrebările și solicitările lor în legătură cu energia electrică și gazele naturale. Cu opțiuni multiple de contact și servicii eficiente, E.ON rămâne un partener de încredere pentru milioane de români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.