Contact Sameday Oradea

0
Contact Sameday Oradea
publicitate

Contact Sameday Oradea (BIHOR). Adresa, Program ridicare colete, Reclamatii si sesizari

Contact Sameday Oradea. Sameday Oradea este o extensie valoroasă a rețelei Sameday Courier, oferind servicii de livrare rapidă și eficientă în regiunea BIHOR a României. Cu o echipă dedicată și o experiență îndelungată în domeniul curieratului, Sameday BIHOR se remarcă ca un partener de încredere pentru clienții din această zonă.

Servicii de Curierat de Înaltă Calitate

Contact Sameday Oradea. Sameday Oradea oferă o gamă variată de servicii de curierat, adaptate necesităților clienților săi. Acestea includ, dar nu se limitează la:

publicitate
 1. Livrare în aceeași zi. Sameday Oradea asigură livrarea promptă a coletelor în aceeași zi, contribuind la eficientizarea afacerilor și satisfacția clienților.
 2. Servicii personalizate. Fie că aveți nevoie de livrări regulate sau de servicii personalizate pentru cerințe speciale, Sameday BIHOR vă poate ajuta să găsiți soluția potrivită.
 3. Urgențe medicale. Sameday Oradea oferă, de asemenea, servicii speciale pentru transportul de urgență a produselor medicale și a altor materiale sensibile la timp.
 4. Servicii pentru afaceri Pentru companii, Sameday Oradea oferă opțiuni personalizate de gestionare a logisticii și a livrărilor, pentru a simplifica procesele de distribuție.

Date de Contact Sameday Oradea

Pentru a beneficia de serviciile profesionale oferite de Sameday Oradea, puteți lua legătura cu aceștia folosind următoarele date de contact:

publicitate
 • Denumire agentie: Agentia ORADEA_05
 • Telefon Sameday Oradea: 021 – 637.06.60
 • Email Sameday Oradea: [email protected]
 • Judet: BIHOR
 • Program ridicare colete: L-V: 10:00-18:00
 • Fax Oradea: 021 – 637.06.61

Echipa de suport pentru clienți este disponibilă de luni până vineri, în intervalul 09:00-17:00, pentru a răspunde la orice întrebări sau solicitări aveți.

Adresa Sameday Oradea

Pentru a vă întâlni cu reprezentanții Sameday Oradea sau pentru a depune sau ridica colete, puteți vizita adresa lor fizică:

publicitate
 • Adresa Sameday Oradea: Calea Borșului, nr. 29K, Oradea, jud. Bihor

Alte date referitoare la firma de curierat Sameday Oradea

S.C. DELIVERY SOLUTIONS S.A. CUI: J40/7031/2008, RO23743772 Cont: RO23BTRLRONCRT00U5070702 Banca Transilvania Adresa: Strada Gara Herăstrău, nr. 6, Clădirea Globalworth Square, Etaj 7, Sector 2, București.

publicitate

Cu Sameday Oradea, puteți avea încredere că coletele și livrările dvs. vor fi gestionate cu profesionalism și că vor ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil. Alegeți Sameday Oradea pentru servicii de curierat de calitate superioară în inima Romaniei.

publicitate

Alte informatii despre Sameday Oradea

Transparență și Siguranță

Sameday BIHOR pune un accent deosebit pe transparență și siguranță. Cu o tehnologie avansată de urmărire a coletelor, clienții pot verifica în timp real stadiul livrării. Această funcționalitate nu numai că oferă liniștea că mărfurile ajung la destinație, dar permite și planificarea eficientă a stocurilor și a operațiunilor comerciale. De asemenea, Sameday BIHOR acordă o atenție deosebită securității și siguranței coletelor. Personalul lor este instruit să manipuleze și să transporte coletele cu grijă și în condiții optime pentru a asigura integritatea acestora.

Servicii de Returnare Simplificate

Sameday BIHOR înțelege că returnarea unui produs poate fi o experiență dificilă pentru clienți. Prin intermediul serviciilor lor de curierat, procesul de returnare poate deveni mult mai ușor. Clienții au opțiunea de a programa ridicarea produselor returnate și de a le transporta înapoi la comerciant sau la destinația dorită. Acest lucru elimină bătăile de cap legate de organizarea returnărilor și facilitează procesul de restituire a banilor sau de înlocuire a produselor.

Soluții Personalizate pentru Afaceri

Pentru companiile care depind în mare măsură de logistica și distribuția eficientă a produselor, Sameday oferă soluții personalizate. Acestea pot include planificare rutelor, gestionarea depozitelor și servicii de livrare programată. Prin intermediul acestor servicii, afacerile pot economisi timp și resurse, concentrându-se pe dezvoltarea și extinderea lor.

Urmărirea Coletelor (Tracking) cu Sameday Oradea

Una dintre caracteristicile esențiale ale serviciilor oferite de Sameday Oradea este sistemul lor de urmărire a coletelor, care adaugă un nivel de transparență și control asupra livrărilor. Cu ajutorul acestui sistem, clienții pot monitoriza stadiul și locația coletelor lor în timp real, fie că este vorba despre un colet trimis sau unul primit. Acest aspect este deosebit de util în mediul de afaceri, unde gestionarea și monitorizarea coletelor sunt esențiale pentru planificare și eficiență.

Procesul de urmărire este simplu și ușor de accesat. Clienții primesc un număr de urmărire unic pentru fiecare colet, pe care îl pot introduce pe site-ul sau aplicația Sameday Oradea pentru a obține informații în timp real despre livrarea lor. Această funcționalitate nu numai că oferă un grad ridicat de confort, dar și elimină incertitudinea și grijile legate de livrarea coletelor.

Easybox Oradea: Soluția Convenabilă pentru Ridicarea Coletelor la Sameday

Sameday Oradea înțelege că programul aglomerat al clienților poate face dificilă primirea coletelor la adresa lor de livrare. Pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, Sameday Courier oferă și serviciul Easybox, o soluție convenabilă pentru ridicarea coletelor.

Easybox este o rețea de puncte de ridicare automată amplasate strategic în diverse locații, cum ar fi centre comerciale, benzinării sau supermarketuri. Clienții pot alege să livreze coletele la un Easybox ales, iar apoi să le ridice atunci când au timp disponibil, în funcție de programul personal. Acest serviciu nu numai că este convenabil, dar și oferă o flexibilitate sporită pentru primirea coletelor, eliminând necesitatea de a aștepta curierul la domiciliu.

Cu Easybox, Sameday BIHOR demonstrează în continuare angajamentul său pentru satisfacția clienților și pentru găsirea soluțiilor care să se potrivească în mod optim nevoilor acestora. Este o modalitate simplă și eficientă de a face procesul de livrare și primire a coletelor mai comod și mai adaptat stilului de viață modern.

Responsabilitate Socială și Mediu

Sameday BIHOR este conștientă de impactul pe care activitățile sale îl pot avea asupra mediului înconjurător. Prin urmare, compania se angajează să își reducă amprenta de carbon și să adopte practici sustenabile în activitățile sale. Folosirea tehnologiei avansate pentru planificarea rutelor și optimizarea traseelor contribuie la reducerea consumului de combustibil și la diminuarea emisiilor de dioxid de carbon.

Concluzie despre Sameday Oradea

Sameday BIHOR se remarcă prin servicii de curierat de înaltă calitate, transparență, siguranță și responsabilitate socială și mediu. Cu o echipă dedicată și o abordare orientată spre clienți, această filială locală a Sameday Courier este alegerea ideală pentru clienții din regiunea BIHOR a României. Cu servicii variate și o rețea de logistică bine pusă la punct, Sameday vă asigură că coletele dvs. vor ajunge la destinație în cel mai scurt timp, fără probleme și cu minime bătăi de cap. Este partenerul de încredere pe care îl căutați pentru toate nevoile dvs. de curierat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.