Contact Farmacia DONA 396 – BUCURESTI, SECTOR 1

0
Contact Farmacia ACORUS SERV - MARASESTI
publicitate

Contact Farmacia DONA 396. Telefon contact. Adresa de email. Retur produse si anulare comanda

Contact Farmacia DONA 396 – BUCURESTI, SECTOR 1. Farmacia DONA 396 reprezintă un loc virtual în care găsiți servicii de înaltă calitate și informații utile legate de produsele farmaceutice și sănătatea în general. În acest articol, vom explora modalitățile de contact cu Farmacia DONA 396, gama sa de produse, regulile privind returul la farmacie în România și posibilitatea de a anula o comandă conform legislației în vigoare.

Modalități de Contact Farmacia DONA 396 – BUCURESTI, SECTOR 1

Farmacia DONA 396 este dedicată satisfacerii clienților și asigură o comunicare eficientă prin diverse mijloace de contact:

publicitate

1. Telefon contact Farmacia DONA 396 – BUCURESTI, SECTOR 1

Farmacia DONA 396 pune la dispoziția clienților săi o linie telefonică gratuită la care pot apela pentru a obține asistență și informații. Echipa noastră de profesioniști în domeniul sănătății este pregătită să vă răspundă la orice întrebare aveți legată de produsele farmaceutice sau sănătatea dumneavoastră.

publicitate
 • Numar de telefon: 0372.401 828

2. E-mail Farmacia DONA 396 – BUCURESTI, SECTOR 1

Pentru întrebări mai complexe sau pentru a solicita informații mai detaliate, puteți să ne trimiteți un e-mail la adresa de contact: [email protected];. Unul dintre reprezentanții noștri vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

3. Formular de contact online

Pe site-ul nostru web, aveți la dispoziție și un formular de contact online. Completați acest formular cu întrebarea sau solicitarea dumneavoastră, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

publicitate

4. Adresa Farmacia DONA 396 – BUCURESTI, SECTOR 1

 • Adresa: Farmacia DONA 396, BUCURESTI, SECTOR 1

5. Companie

 • Companie: S.I.E.P.C.O.F.A.R. S.A.

Produse farmaceutice Farmacia DONA 396 – BUCURESTI, SECTOR 1

Farmacia DONA 396 oferă o gamă variată de produse farmaceutice și de îngrijire personală. Suntem mândri să oferim clienților noștri produse de înaltă calitate de la producători de încredere. Printre produsele noastre se numără:

publicitate
 • Medicamente și suplimente alimentare. Oferim o gamă largă de medicamente prescrise și non-prescrise, precum și suplimente alimentare pentru a vă menține sănătatea în formă optimă.
 • Produse pentru îngrijirea pielii și a părului. Avem produse cosmetice și de îngrijire personală pentru toate tipurile de piele și păr, pentru a vă ajuta să arătați și să vă simțiți bine.
 • Echipamente medicale. Punem la dispoziție echipamente medicale precum tensiometre, termometre, și alte instrumente necesare pentru monitorizarea sănătății dumneavoastră.
 • Produse pentru copii și mamici. Oferim o selecție de produse pentru nou-născuți, sugari și mămici, pentru a asigura o creștere și dezvoltare sănătoasă.

Retur la Farmacia DONA 396 – BUCURESTI, SECTOR 1

Farmacia DONA 396 respectă toate normele și reglementările privind returul la farmacie în România. Clienții noștri au dreptul de a returna produsele achiziționate în anumite condiții. Aceste condiții includ:

publicitate
 • Produsele trebuie să fie în stare perfectă și să nu fie deteriorate. Farmacia DONA 396 nu acceptă returnarea produselor care au fost deschise sau folosite în mod inadecvat.
 • Termenul de returnare variază în funcție de produs și poate fi specificat în detaliu la momentul achiziției. De obicei, clienții au la dispoziție un termen de 14 zile lucrătoare pentru a solicita returnarea unui produs.
 • Pentru a solicita returnarea unui produs, trebuie să contactați echipa noastră de asistență prin una dintre modalitățile de contact menționate mai sus. Veți primi instrucțiuni clare cu privire la procesul de returnare și documentele necesare.
 • Oricare costuri asociate cu returnarea produselor vor fi suportate de către client, cu excepția cazurilor în care produsul a fost livrat în mod defectuos sau în stare deteriorată.

Anularea Comenzii Conform Legislației. Farmacia DONA 396 – BUCURESTI, SECTOR 1

Conform legislației în vigoare în România, clienții au dreptul de a anula o comandă în anumite condiții. Farmacia DONA 396 respectă aceste reguli și facilitează procesul de anulare a comenzilor pentru clienții săi. Iată câteva aspecte de luat în considerare:

 • Comanda poate fi anulată fără costuri suplimentare înainte de expedierea produselor. Dacă comanda a fost deja expediată, clienții pot solicita returnarea produselor, dar pot exista costuri asociate cu transportul.
 • Pentru a anula o comandă, clienții trebuie să contacteze Farmacia DONA 396 cât mai curând posibil, utilizând una dintre modalitățile de contact menționate mai sus.
 • Farmacia DONA 396 va procesa cererea de anulare în cel mai scurt timp posibil și va comunica clienților orice informații suplimentare necesare.
 • Anularea comenzii trebuie să fie în conformitate cu termenii și condițiile generale ale Farmaciei Farmacia DONA 396, care pot fi consultate pe site-ul nostru web.

Farmacia DONA 396 se angajează să ofere servicii de înaltă calitate și să respecte drepturile clienților săi. Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta și a vă oferi cele mai bune produse farmaceutice și informații utile pentru sănătatea dumneavoastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.