Contact Glovo. Reclamatii si Telefon relatii clienti

2
Contact Glovo - Reclamatii
publicitate

Contact Glovo. Reclamatii si Telefon relatii clienti. Suport prin email sau chat

Contact Glovo prin telefon sau email. În lumea rapidă și agitată în care trăim, serviciile de livrare la domiciliu au devenit tot mai populare. Una dintre cele mai cunoscute și utilizate aplicații de acest gen este Glovo. Cu ajutorul acestei platforme, poți comanda mâncare sau produse din magazinele tale preferate într-un mod rapid și simplu.

Cum să intri în contact și să rezolvi problemele cu asistența clienților. Cu toate acestea, pot apărea uneori probleme legate de procesarea comenzilor sau chiar incidente care necesită asistență din partea echipei Glovo. În acest articol, vom explora modalitățile de contact cu Glovo în România pentru a rezolva orice problemă sau a face reclamații.

publicitate

Modalitati de contact Glovo Romania

Contact Glovo Romania. Una dintre cele mai ușoare modalități de a intra în contact cu Glovo este prin intermediul aplicației mobile. Dacă ai nevoie de asistență sau ai întâmpinat probleme, poți folosi funcția de chat disponibilă în aplicația Glovo. Acesta este un mod rapid de a primi răspunsuri la întrebările tale sau de a solicita ajutor pentru orice problemă întâmpinată.

publicitate

Pas cu pas pentru contactarea Glovo prin formular online

 1. Accesați site-ul web oficial Glovo. Poți, de asemenea, să intri în contact cu Glovo folosind site-ul lor oficial. Indiferent de dispozitivul sau browser-ul pe care îl folosești, accesează site-ul Glovo.
 2. Derulează în jos. După ce ai ajuns pe site-ul Glovo, derulează în jos până în partea inferioară a paginii web.
 3. Selectează „Contact” sau „Contactați-ne”. În partea de jos a paginii, vei găsi opțiunea de contact sau „Contactați-ne”. Aici poți alege varianta pentru care dorești să contactezi Glovo, oferindu-le astfel mai multe informații pentru o asistență mai eficientă.
 4. Completează informațiile. Completează câmpurile de pe ecran cu datele tale personale, precum adresa de email folosită pentru plasarea comenzii și adaugă detaliile problemei sau întrebării tale.
 5. Trimite solicitarea sau mesajul. După ce ai completat toate informațiile necesare, apasă butonul de trimitere a solicitării sau mesajului.

Acum trebuie doar să aștepți ca echipa Glovo să intre în contact cu tine în legătură cu problema ta. De obicei, comunicarea se face prin email, deci asigură-te că verifici constant cutia ta de email.

Despre numărul de telefon contact Glovo pentru Romania

În trecut, puteai contacta Glovo și prin intermediul unui număr de telefon specific, 932 266651. Cu toate acestea, în prezent, interacțiunea cu echipa de suport pentru clienți din România se realizează doar prin intermediul chat-ului disponibil în aplicație.

publicitate

Reclamații și sesizări Glovo

Contact Glovo Romania. Cele mai comune incidente pentru care poți avea nevoie de asistență din partea Glovo includ:

publicitate
 1. Produse lipsă sau comandă greșită. Dacă ai primit o comandă incompletă sau cu produse greșite, accesează profilul din aplicație și folosește funcția „Ajutor”. E important să semnalezi această problemă imediat după ce comanda a ajuns la tine.
 2. Anularea comenzii Glovo. Poți anula comenzi, dar ar putea exista taxe de anulare, în funcție de stadiul comenzii și politica magazinului:
  • Dacă magazinul a acceptat comanda și a început să o pregătească, vei plăti prețul produselor.
  • Dacă a fost deja alocat un curier pentru comanda ta, vei plăti o taxă de anulare.
  • Dacă magazinul a acceptat comanda, a început să o pregătească și un curier a fost alocat pentru livrare, vei plăti prețul produselor și o taxă de anulare.
  • Dacă curierul ajunge în zona de livrare și finalizează comanda, vei plăti prețul produselor și taxa de livrare. Comenzile de mâncare, de obicei, nu pot fi returnate.

În concluzie, pentru a intra în contact cu echipa Glovo, trebuie să ai aplicația Glovo instalată pe dispozitivul tău și să folosești funcția de contact și suport disponibilă în aplicație. Dacă nu ai încă aplicația Glovo, poți să o descarci din App Store pentru dispozitivele iPhone sau din Magazinul Play pentru telefoanele Android. Glovo este aici pentru a-ți ușura viața, iar aceste modalități de contact te ajută să obții ajutorul de care ai nevoie pentru a face din experiența ta cu Glovo una plăcută și fără griji.

publicitate

Rezolvarea problemelor cu Glovo: Ghid detaliat

Contact Glovo Romania. Platforma Glovo a devenit un instrument esențial pentru mulți dintre noi, facilitând comandarea de mâncare delicioasă, produse de la supermarket sau alte bunuri esențiale direct la ușa noastră. Cu toate acestea, când apar probleme sau întâlnim situații neașteptate, este reconfortant să știm că putem conta pe asistența lor eficientă. Să explorăm acum mai detaliat cum să abordăm anumite probleme comune cu Glovo și cum să obținem rezolvarea lor.

Comanda incompletă sau greșită

Dacă ai primit o comandă incompletă sau cu produse greșite, este important să acționezi rapid pentru a rezolva această situație. Iată ce poți face:

 1. Accesează profilul tău din aplicația Glovo. Deschide aplicația Glovo și mergi la profilul tău, unde vei găsi secțiunea „Comenzi anterioare”.
 2. Selectează comanda afectată. Găsește comanda pentru care ai probleme și apasă pe aceasta pentru a o deschide.
 3. Apasă pe „Ajutor”. În partea de jos a ecranului, vei găsi opțiunea „Ajutor”. Apasă pe aceasta pentru a notifica echipa Glovo despre problema ta.
 4. Detaliază problema. Fii cât mai specific cu privire la produsele lipsă sau greșite. Cu cât oferi mai multe detalii, cu atât va fi mai ușor pentru echipa Glovo să rezolve problema în mod corespunzător.
 5. Trimite sesizarea. După ce ai completat toate informațiile necesare, apasă butonul pentru a trimite sesizarea ta către echipa Glovo.

Echipa Glovo va lua în considerare sesizarea ta și va încerca să rezolve problema cât mai rapid posibil. În general, vei primi un răspuns prin email pentru a stabili detaliile finale ale rezolvării.

Anularea comenzii Glovo

Contact Glovo Romania. Dacă ai nevoie să anulezi o comandă plasată prin Glovo, trebuie să ții cont de politica lor de anulare și să fii pregătit pentru posibile taxe. Iată cum poți proceda:

 1. Deschide aplicația Glovo. Accesează aplicația Glovo de pe dispozitivul tău.
 2. Mergi la secțiunea „Comenzi anterioare”. Acolo vei găsi lista comenzilor tale anterioare.
 3. Selectează comanda pe care vrei să o anulezi. Găsește comanda pe care dorești să o anulezi și apasă pe aceasta pentru a o deschide.
 4. Verifică stadiul comenzii. Asigură-te că comanda nu a fost încă acceptată de magazin sau alocată unui curier. Politica de anulare și taxele pot varia în funcție de stadiul comenzii.
 5. Apasă butonul „Anulează comanda”. Dacă este posibil să anulezi comanda, vei găsi opțiunea „Anulează comanda” în partea de jos a ecranului. Apasă pe aceasta.
 6. Urmărește taxele. Dacă comanda a ajuns la un anumit stadiu, este posibil să trebuiască să plătești o taxă de anulare. Asigură-te că înțelegi costurile implicate înainte de a proceda cu anularea.

Este important să ții cont de politicile și regulile specifice ale Glovo cu privire la anulare, astfel încât să eviți surprizele neplăcute.

Descărcarea aplicației Glovo iOS sau Android

Contact Glovo Romania. Dacă încă nu ai aplicația Glovo pe dispozitivul tău, descărcarea ei este un pas esențial pentru a beneficia de serviciile lor. Iată cum o poți obține:

 • Pentru dispozitive iPhone. Accesează App Store și caută „Glovo”. Apasă pe butonul „Descarcă” și urmează instrucțiunile pentru instalare.
 • Pentru telefoane Android. Deschide Magazinul Play și caută „Glovo”. Apasă pe butonul „Instalare” și așteaptă până când aplicația este descărcată și instalată pe dispozitivul tău.

Odată ce ai instalat aplicația Glovo, poți începe să te bucuri de facilitățile sale și să comanzi produsele preferate cu ușurință.

În concluzie, Glovo este o platformă utilă și eficientă pentru comenzi la domiciliu, iar contactarea echipei lor pentru orice problemă sau întrebare este un proces simplu și accesibil. În cazul unor situații neprevăzute, folosind informațiile și ghidul de mai sus, vei putea rezolva rapid orice neplăcere și vei putea continua să te bucuri de avantajele oferite de Glovo

2 COMENTARII

 1. Buna ziua. As dori sa stiu de ce in fiecare luna mi se ia de pe card suma de 24,99 lei ? Am facut cumparaturi de 3 ori si mi s-a luat de pe card 24,99lei de 4 ori ! Ma puneti in situatia sa va blochez si sa nu mai fac cumparaturi prin intermediul Glovos . As dori o explicatie !

 2. Bună ziua,
  Ați luat de pe cardul meu o taxă de 24.99 ron. Eu nu am aplicația glovo și nici nu am avut vreodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.