Contact Sabon – Telefon. Email

0
Telefon contact Sabon
publicitate

Contact Sabon Romania – Telefon. Chat. Email. Reclamatii si relatii clienti

Contact Sabon. În lumea digitală de astăzi, unde cumpărăturile online au devenit uzuale, Sabon România se distinge prin accesibilitatea și eficiența serviciului său de asistență pentru clienți. Indiferent dacă aveți întrebări legate de un produs, necesități suport pentru o comandă sau pur și simplu doriți să aflați mai multe despre oferta de produse, echipa Sabon este aici pentru a vă ajuta.

Date de contact Sabon Romania. Telefon, Email, Chat

1. Telefon contact Sabon

Pentru aceia dintre dumneavoastră care preferă comunicarea directă, Sabon oferă suport telefonic. Echipa de asistență este disponibilă la numărul 0377101455, de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00. Suntem aici pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

publicitate

2. Contact Sabon prin email

Pentru întrebări mai detaliate sau solicitări care nu necesită o răspuns imediat, puteți alege să ne contactați prin email la adresa [email protected]. Echipa de relatii cu clientii va răspunde tuturor emailurilor în cel mai scurt timp posibil, oferindu-vă informațiile de care aveți nevoie.

publicitate

3. Chat Live

În cazul în care căutați o metodă de contact mai rapidă și mai convenabilă, Sabon vă oferă posibilitatea de a folosi serviciul nostru de chat live. Acest serviciu este accesibil direct de pe site-ul oficial și vă pune în legătură imediată cu unul dintre reprezentanții noștri. Chatul live este disponibil în acelasi interval orar ca și suportul telefonic.

Avantajele Achiziționării de la Sabon

Când alegeți să cumpărați de la Sabon, beneficiați de mai mult decât doar o gamă largă de produse de calitate. Iată câteva avantaje cheie:

publicitate
 • Varietate Impresionantă de Produse. Sabon se mândrește cu o selecție vastă de articole, oferindu-vă posibilitatea de a alege dintre cele mai noi și populare produse de pe piață.
 • Prețuri Competitive. Ne angajăm să oferim produse de înaltă calitate la prețuri accesibile, pentru a asigura satisfacția totală a clienților noștri.
 • Promoții și Oferte Speciale. Pe lângă prețurile competitive, Sabon organizează periodic promoții și oferte speciale, oferindu-vă ocazia de a economisi și mai mult.

Condiții de Livrare Rapide pentru produsele Sabon

 • Livrare Rapidă: Înțelegem cât de important este timpul dumneavoastră, de aceea ne străduim să procesăm și să livrăm comanda cât mai rapid posibil.
 • Urmărire Comandă: Odată ce comanda dumneavoastră este expediată, veți primi un număr de urmărire care vă permite să verificați statusul livrării în timp real.
 • Opțiuni de Livrare Flexibile: Oferim diferite opțiuni de livrare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră, inclusiv livrare standard și express.

Sabon – alegerea perfecta

La Sabon, exista angajamentul de a oferi o experiență de cumpărături online de neuitat. Misiunea noastră este de a vă oferi produse de calitate superioară, un serviciu de asistență excepțional și o experiență de navigare ușoară și plăcută pe website-ul oficial. Echipa este dedicata să ne îmbunătățeasca continuu serviciile și să adapteze oferta pentru a satisface cerințele și așteptările clienților noștri.

publicitate

Pentru a vă ține la curent cu cele mai recente noutăți și oferte, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul Sabon. Prin abonarea la newsletter, veți fi printre primii care află despre produsele noi, ofertele speciale și evenimentele exclusive Sabon.

publicitate

În concluzie, indiferent de nevoile dumneavoastră, fie că este vorba de asistență pentru o comandă, informații despre produse sau pur și simplu dorința de a explora cele mai recente oferte, Sabon România este dedicat să vă ofere o experiență de cumpărături plăcută și eficientă. Vă așteptăm cu drag să ne contactați prin telefon, chat sau email și să descoperiți de ce cumpărăturile online la Sabon sunt întotdeauna o alegere excelentă. Contact Sabon

Informatii despre Sabon

Sabon este un brand cunoscut pentru produsele sale de îngrijire personală și produsele cosmetice de lux. Acesta oferă o gamă variată de produse, cu un accent deosebit pe ingrediente naturale și ambalaje elegante. Sabon se remarcă prin următoarele aspecte:

 1. Produse de îngrijire personală de înaltă calitate: Sabon oferă o gamă largă de produse de îngrijire personală, inclusiv săpunuri, geluri de duș, creme de corp, loțiuni, uleiuri de baie, săruri de baie și multe altele. Aceste produse sunt create pentru a oferi o experiență de îngrijire de lux și pentru a revigora și hidrata pielea.
 2. Ingrediente naturale: Sabon acordă o atenție deosebită utilizării ingredientelor naturale și a extractelor de plante în produsele sale. Acest lucru face ca produsele să fie blânde pentru piele și potrivite pentru cei cu sensibilități cutanate.
 3. Arome deosebite: Brandul se mândrește cu aromele sale bogate și inconfundabile. De la aromele florale delicate până la cele lemnoase sau condimentate, Sabon oferă o varietate de parfumuri pentru a satisface gusturile diferite ale clienților.
 4. Ambalaje elegante: Ambalajele Sabon sunt cunoscute pentru eleganța și estetica lor. Designul acestora adaugă o notă de lux și rafinament produselor și îi face ideale pentru cadouri.
 5. Spa-uri și experiențe de lux: Sabon operează și spa-uri și locații de retail care oferă clienților posibilitatea de a se bucura de tratamente de înfrumusețare și relaxare. Aceste spa-uri sunt proiectate pentru a oferi o experiență de lux și binecuvântare a simțurilor.
 6. Comunitate și responsabilitate socială: Sabon se implică în proiecte de responsabilitate socială și are o comunitate activă de clienți. Acesta promovează sustenabilitatea și preocuparea pentru mediul înconjurător prin ambalaje prietenoase cu mediul și alte inițiative.

Retur produse Sabon sau anulare comanda

Politica generală de retur în România (asadar si pentru Sabon care isi desfasoara activitatea in Romania) este reglementată de legislația privind protecția consumatorilor, în special de Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, care transpune Directiva Europeană 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor. În linii mari, aceasta stabilește următoarele:

 1. Dreptul de Retractare. Consumatorii au dreptul să se retragă dintr-un contract la distanță (de exemplu, achiziții online) în termen de 14 zile calendaristice fără a fi nevoie să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele directe de returnare a produselor.
 2. Perioada de Retractare. Perioada de 14 zile începe de la data la care consumatorul sau o terță parte, altă decât transportatorul și indicată de consumator, intră în posesia fizică a bunurilor.
 3. Notificarea Sabon. Pentru a exercita dreptul de retragere, consumatorul trebuie să notifice Sabon înainte de expirarea perioadei de retragere. Acest lucru se poate face prin orice mijloc care permite dovedirea expedierii informației.
 4. Returnarea Produselor. Odată ce decizia de retragere a fost făcută, produsele trebuie returnate în termenul stabilit de Sabon, de obicei în termen de 14 zile de la notificare.
 5. Rambursarea Sumelor. Sabon este obligata să ramburseze toate sumele primite de la consumator, inclusiv costurile de livrare, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în termen de 14 zile calendaristice de la data la care a fost informat despre decizia consumatorului de retragere din contract.

Excepții de la Dreptul de Retractare

Există anumite tipuri de produse și servicii pentru care dreptul de retragere nu se aplică. Printre acestea se numără bunurile personalizate, produsele sigilate care nu se pot returna din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și au fost desigilate de consumator, bunurile care pot deteriora sau expira rapid etc.

Este important de menționat că aceste reguli se aplică la nivelul întregii Uniuni Europene, iar Sabon trebuie să respecte această legislație. Totuși, magazinul sau furnizorul poate oferi o politică de retur mai permisivă, dar nu mai restrictivă decât cea stabilită prin lege.

Anulare comanda Sabon

Anularea unei comenzi la Sabon depinde de politica specifică a fiecărui comerciant, dar există câteva principii generale care se aplică în majoritatea cazurilor:

 1. Anularea Înainte de Expediere. Majoritatea magazinelor online permit anularea unei comenzi dacă aceasta nu a fost încă expediată. Pentru a anula o comandă, este adesea necesar să contactați serviciul de asistență pentru clienți al magazinului cât mai curând posibil. Anularea poate fi făcută online prin contul de utilizator sau prin telefon, email, sau chat, în funcție de opțiunile oferite de Sabon.
 2. Anularea După Expediere. Dacă comanda a fost deja expediată, procesul de anulare devine mai complicat. În acest caz, de obicei, va trebui să așteptați să primiți produsul și apoi să îl returnați conform politicii de retur a magazinului. Acest lucru poate implica costuri de returnare.
 3. Costuri Suplimentare. Unele magazine pot percepe taxe pentru anularea comenzilor, mai ales dacă anularea are loc după un anumit stadiu al procesului de procesare sau expediere.
 4. Produse Personalizate sau Speciale. Anularea poate fi dificilă sau imposibilă pentru produse personalizate sau comenzi speciale, deoarece acestea sunt create sau aduse pe baza specificațiilor tale.
 5. Politica Sabon. Este important să verificați politica specifică Sabon în legătură cu anularea comenzilor. Aceste informații pot fi găsite de obicei în secțiunea de Termeni și Condiții sau Întrebări Frecvente (FAQ) pe site-ul magazinului.
 6. Anularea și Rambursarea. Dacă anularea este acceptată, Sabon ar trebui să inițieze o rambursare. Durata procesului de rambursare poate varia în funcție de politicile magazinului și de metoda de plată utilizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.