Creare cont Netflix Gratuit

1
Creare cont Netflix Gratuit
Publicitate

Creare cont Netflix Gratuit. Ghid pas cu pas 2024

Creare cont Netflix Gratuit. Vă rugăm să rețineți că procedura poate varia în funcție de locație și de platforma pe care o utilizați. În acest tutorial, voi acoperi pașii de bază pentru a vă înregistra un cont Netflix folosind un browser web. Iată cum să procedați:

Pasul 1: Accesați site-ul Netflix

Deschideți un browser web (de exemplu, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Microsoft Edge) pe computer sau dispozitivul dvs. mobil.

Accesați site-ul oficial Netflix, folosind adresa URL: https://www.netflix.com/ro/. Asigurați-vă că sunteți pe versiunea Netflix destinată țării dvs. (ro pentru România).

Pasul 2: Alegeți un plan Netflix

Pe prima pagină a site-ului Netflix, veți vedea o opțiune pentru a vă începe experiența Netflix. Faceți clic pe „Încercați acum” sau „Înregistrați-vă acum” (termenii pot varia în funcție de locație).

Veți fi redirecționat către pagina de selectare a planului. Netflix oferă diferite planuri de abonament, cum ar fi Standard, Premium și Bazic. Alegeți planul care vi se potrivește cel mai bine și faceți clic pe „Continuați”.

Pasul 3: Creează-ți contul Netflix gratuit

Ați ajuns acum la pagina de înregistrare. Va trebui să introduceți o adresă de email validă și să alegeți o parolă sigură pentru contul dvs. Netflix. Asigurați-vă că parola este destul de puternică, folosind o combinație de litere mici și mari, cifre și simboluri.

Apoi, faceți clic pe „Continuați” pentru a trece la următorul pas.

Pasul 4: Introduceți detaliile de plată pentru achizitionarea ulterioara a pachetului de Netflix dorit

Pentru a continua, va trebui să furnizați detaliile de plată. Netflix va solicita informații despre cardul de credit sau opțiuni de plată alternative, cum ar fi PayPal. Introduceți detaliile corect și apoi faceți clic pe „Începeți membru”.

Pasul 5: Selectați profilul și preferințele

După ce ați creat contul, veți fi redirecționat către pagina principală Netflix. Aici, puteți crea profile diferite pentru membrii familiei sau pentru dvs. În plus, veți putea să selectați preferințele de vizualizare, cum ar fi limba și genurile preferate de filme și seriale TV.

Pasul 6: Bucurați-vă de Netflix

Felicitări! Ați creat cu succes un cont Netflix. Acum puteți naviga prin catalogul vast de filme și seriale TV și să începeți să vă bucurați de conținutul preferat.

Sfaturi suplimentare pentru creare cont de Netflix

  • Netflix oferă o perioadă gratuită de probă pentru noii utilizatori. Asigurați-vă că înțelegeți termenii și condițiile acestei oferte.
  • Puteți accesa Netflix de pe diferite dispozitive, inclusiv smart TV-uri, telefoane mobile, tablete, computere și console de jocuri. Descărcați aplicația Netflix pe dispozitivul dvs. pentru a vă bucura de conținut și offline.

Asigurați-vă că vă păstrați datele de autentificare în siguranță și să respectați politica de utilizare a Netflix. Dacă doriți să anulați abonamentul în viitor, puteți face acest lucru din setările contului. Enjoy streaming!

Intrebari frecvente si raspunsuri Netflix

1. Ce este Netflix și cum funcționează?

Netflix este un serviciu de streaming online care oferă o gamă largă de filme, seriale TV, documentare și altele. Pentru a utiliza Netflix, trebuie să vă înregistrați pentru un abonament lunar, să vă conectați la contul dvs. și să începeți să vizionați conținutul online, fără a avea nevoie de descărcare.

2. Care sunt planurile de abonament disponibile pe Netflix?

Netflix oferă trei planuri principale de abonament: Standard, Premium și Bazic.

  • Planul Standard vă permite să vizionați conținutul pe două dispozitive în același timp și suportă calitate HD.
  • Planul Premium vă permite să vizionați conținutul pe patru dispozitive în același timp și oferă calitate Ultra HD (4K), atunci când este disponibil.
  • Planul de bază vă oferă acces la conținut pe un singur dispozitiv și nu include calitate HD sau Ultra HD.

3. Cum pot să plătesc pentru serviciul Netflix?

Puteți plăti pentru serviciul Netflix cu card de credit sau debit, dar și cu PayPal sau alte opțiuni de plată, în funcție de disponibilitatea din țara dvs. Netflix vă va factura lunar pentru serviciul pe care l-ați ales.

4. Pot descărca filme și seriale TV de pe Netflix pentru a le viziona offline?

Da, Netflix oferă opțiunea de a descărca filme și seriale TV pentru a le viziona offline pe dispozitivele mobile. Acest lucru este util pentru momentele în care nu aveți acces la internet, cum ar fi călătoriile lungi sau zborurile.

5. Pe câte dispozitive pot să folosesc același cont Netflix?

Numărul de dispozitive pe care le puteți utiliza cu un singur cont Netflix depinde de planul de abonament pe care îl aveți. Planul Standard permite două dispozitive simultan, în timp ce planul Premium oferă patru dispozitive simultan. Puteți gestiona dispozitivele asociate cu contul dvs. din setările contului Netflix.

6. Cum pot să anulez abonamentul Netflix?

Pentru a anula abonamentul Netflix, trebuie să vă autentificați în contul dvs. și să mergeți la secțiunea „Contul”. Acolo, veți găsi opțiunea de a anula abonamentul. După anularea abonamentului, veți putea să vă bucurați de serviciul Netflix până la sfârșitul perioadei de facturare curente.

7. Ce se întâmplă dacă uit parola pentru contul meu Netflix?

Dacă ați uitat parola pentru contul dvs. Netflix, puteți utiliza opțiunea „Ai uitat parola?” de pe pagina de autentificare pentru a reseta parola. Veți primi un email cu instrucțiuni pentru a vă recupera parola și a vă putea autentifica din nou în contul dvs.

8. Care sunt avantajele utilizării Netflix?

  • O gamă largă și variată de filme, seriale TV și documentare disponibile în funcție de preferințele dvs.
  • Posibilitatea de a viziona conținutul online pe o varietate de dispozitive, inclusiv televizoare inteligente, telefoane mobile, tablete și computere.
  • Descărcarea conținutului pentru a-l viziona offline.
  • Recomandări personalizate și profiluri separate pentru membrii familiei.
  • Conținut original de înaltă calitate produs de Netflix, precum „Stranger Things”, „The Crown” și multe altele.

Sper că aceste întrebări și răspunsuri vă vor ajuta să înțelegeți mai bine cum funcționează Netflix și să vă bucurați de serviciul lor de streaming. Dacă aveți și alte întrebări, nu ezitați să le adresați!

Mai multe detalii puteti gasi pe website-ul oficial Netflix.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.