Cum să Creezi un Cont Revolut Gratuit

0
Cum să Creezi un Cont Revolut
Publicitate

Cum să Creezi un Cont Revolut: Un Tutorial Pas cu Pas

Cum să Creezi un Cont Revolut Gratuit. Revolut este o platformă de servicii financiare online care oferă o gamă largă de funcționalități bancare, inclusiv conturi de plată, carduri de debit, transferuri de bani internaționale, schimb valutar și multe altele. Acest tutorial vă va ghida pas cu pas prin procesul de creare a unui cont Revolut pentru a vă bucura de toate aceste beneficii.

Pasul 1: Descărcați Aplicația Revolut

1.1. Accesați Magazinul Google Play (pentru dispozitive Android) sau App Store (pentru dispozitive iOS, cum ar fi iPhone sau iPad).

1.2. Căutați „Revolut” în bara de căutare și descărcați aplicația oficială Revolut.

Pasul 2: Deschideți Aplicația și Începeți Înregistrarea

2.1. După ce ați instalat aplicația, deschideți-o.

2.2. Veți fi întâmpinat cu un mesaj de bun venit. Atingeți butonul „Începe acum” sau „Creează cont.”

Pasul 3: Introduceți Detaliile Personale

3.1. Veți fi rugat să introduceți câteva detalii personale de bază, inclusiv numele, prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon mobil. Asigurați-vă că introduceți informații corecte, deoarece acestea vor fi folosite pentru a vă identifica. Cum să Creezi un Cont Revolut.

3.2. După ce ați introdus aceste informații, apăsați butonul „Continuă.”

Pasul 4: Creează Parola și Codul PIN

4.1. Alegeți o parolă sigură pentru contul dvs. Revolut. O parolă sigură trebuie să conțină litere mari și mici, cifre și caractere speciale.

4.2. După ce ați creat parola, veți fi rugat să setați un cod PIN cu 4 cifre. Acest cod PIN va fi folosit pentru a vă autentifica în aplicație și pentru a confirma tranzacțiile.

Pasul 5: Completează Detalii Adiționale

5.1. Revolut vă va cere să furnizați mai multe informații pentru a vă verifica identitatea. Aceste informații pot include data nașterii, naționalitatea, sursa veniturilor și altele.

5.2. Urmați cu atenție instrucțiunile pentru fiecare câmp și furnizați informațiile necesare.

Pasul 6: Verificați-ți Identitatea

6.1. Pentru a finaliza verificarea identității, vi se va cere să faceți o poză cu documentul dvs. de identitate, cum ar fi buletinul sau pașaportul. Asigurați-vă că lumina este bună și că documentul este citit clar.

6.2. Dacă este necesar, aplicația vă va ghida pentru a vă face o fotografie de bună calitate a documentului.

Pasul 7: Selfie pentru Verificarea Identității

7.1. După ce ați încărcat documentul de identitate, vi se va cere să vă faceți un selfie pentru a vă verifica identitatea. Asigurați-vă că sunteți într-un mediu bine luminat și că fața dvs. este vizibilă.

7.2. Faceți selfie-ul conform instrucțiunilor și așteptați să fie verificat.

Pasul 8: Alegeți Tipul de Cont

8.1. Revolut oferă diferite tipuri de conturi, inclusiv conturi personale și conturi pentru afaceri. Alegeți tipul de cont pe care doriți să îl creați. Cum să Creezi un Cont Revolut.

Pasul 9: Verificarea Adresei de E-mail

9.1. Dacă este necesar, verificați adresa de e-mail. Veți primi un e-mail de la Revolut cu un link de confirmare. Deschideți e-mailul și faceți clic pe link pentru a verifica adresa de e-mail.

Pasul 10: Activarea Cardului Virtual

10.1. Dacă ați optat pentru un card virtual, veți putea să-l activați în aplicație. Acesta este un card de debit virtual, disponibil instantaneu pentru plăți online și în aplicații.

Pasul 11: Adăugați Bani în Cont

11.1. După ce v-ați creat contul Revolut, veți avea posibilitatea să adăugați fonduri în cont. Puteți utiliza cardul bancar sau transferul bancar pentru a alimenta contul.

Pasul 12: Folosiți Revolut

12.1. După ce ați adăugat bani în contul Revolut, puteți începe să utilizați aplicația pentru a face plăți, a transfera bani și a beneficia de serviciile financiare oferite.

Ați creat cu succes un cont Revolut! Acum puteți explora toate funcționalitățile pe care le oferă această platformă și să vă bucurați de serviciile financiare convenabile și rapide. Asigurați-vă că respectați toate regulile și reglementările privind utilizarea Revolut și securitatea contului dvs.

Intrebari frecvente despre Revolut

1. Ce este Revolut și ce servicii financiare oferă?

Revolut este o platformă de servicii financiare online care oferă conturi de plată, carduri de debit, schimb valutar la rate favorabile, transferuri internaționale, criptomonede și multe altele. Aceasta facilitează gestionarea banilor și efectuarea tranzacțiilor într-un mod eficient.

2. Cum pot să obțin un card Revolut?

Pentru a obține un card Revolut, trebuie să descărcați aplicația Revolut din Magazinul Google Play sau App Store, să creați un cont și să completați procesul de înregistrare. Veți putea solicita un card fizic sau un card virtual.

3. Ce diferență există între cardul fizic și cel virtual Revolut?

Cardul fizic Revolut este un card de debit fizic pe care îl puteți folosi la comercianții care acceptă carduri fizice. Cardul virtual este o variantă digitală, disponibilă instantaneu pentru tranzacții online și în aplicații. Cum să Creezi un Cont Revolut

4. Care sunt avantajele utilizării Revolut pentru schimbul valutar?

Revolut oferă rate de schimb valutar interbancar, fără comisioane ascunse, ceea ce face schimbul valutar mai ieftin pentru călătorii și tranzacții internaționale. De asemenea, puteți deține mai multe valute în contul dvs. pentru diversitate și economii.

5. Cum pot adăuga fonduri în contul Revolut?

Puteți adăuga fonduri în contul Revolut utilizând cardul bancar sau transferul bancar. Aplicația vă va ghida prin procesul de adăugare a fondurilor.

6. Este Revolut sigur și cum sunt protejate fondurile mele?

Revolut utilizează măsuri de securitate avansate, cum ar fi autentificarea cu două factori, blocarea cardului și notificări în timp real pentru tranzacții. De asemenea, fondurile sunt protejate în bănci licențiate și nu sunt investite.

7. Pot folosi Revolut pentru transferuri internaționale?

Da, Revolut vă permite să efectuați transferuri internaționale la rate de schimb favorabile. Puteți transfera bani în diferite valute și către mai multe țări fără comisioane ascunse.

8. Există costuri asociate cu utilizarea Revolut?

Revolut oferă atât planuri gratuite, cât și planuri premium cu taxe lunare. Cu planul gratuit, puteți beneficia de multe funcționalități, dar există limite pentru retragerile de numerar și schimbul valutar.

9. Cum pot gestiona mai multe valute în contul Revolut?

Puteți gestiona mai multe valute în contul Revolut prin intermediul aplicației. Puteți schimba valuta în timp real și puteți primi transferuri în diferite valute.

10. Ce trebuie să fac dacă pierd cardul Revolut sau suspectez activități neautorizate pe contul meu?

În cazul pierderii cardului sau a activităților suspecte, trebuie să contactați imediat serviciul de asistență Revolut prin aplicație sau prin intermediul site-ului web. Ei vor bloca cardul și vă vor ajuta să luați măsuri pentru protejarea contului și a fondurilor.

Mai multe detalii puteti gasi pe website-ul oficial Revolut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.