Beach Please 2024. Preturi. Artisti

0
Beach Please 2024 Preturi
publicitate

Beach, Please! Festival 2024. Ce artisti vor canta? Preturi bilete. Program autobuze

Beach Please 2024. În vara anului 2024, Marea Neagră devine epicentrul distracției muzicale, găzduind Beach, Please! Festival. Acest eveniment promite o experiență muzicală inedită, aducând pe scenă artiști de renume internațional și oferind o gamă largă de bilete și pachete de cazare, toate gândite pentru a oferi o experiență unică și memorabilă. De la line-up-ul impresionant până la facilitățile de top, acest festival este pregătit să devină unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului.

Ce artisti vor canta la Beach Please 2024?

11 Iulie: Deschiderea Explozivă

Festivalul debutează pe 11 iulie cu o serie de artiști care vor asigura un început de neuitat. Yeat, cu sound-ul său inovator în trap, va încălzi scena, urmat de Ice Spice, cunoscută pentru hiturile sale virale. Chief Keef, pionier al drill-ului din Chicago, va adăuga o notă de intensitate, iar City Morgue, duo-ul format din ZillaKami și SosMula, va aduce un amestec de rap metal și hip-hop hardcore. Această primă zi promite o diversitate muzicală care va captiva publicul.

publicitate

12 Iulie: Talente de Top

Pe 12 iulie, festivalul continuă cu artiști de renume: Anitta, superstarul brazilian, va aduce ritmuri de funk și reggaeton, transformând scena într-o adevărată petrecere. Don Toliver va hipnotiza publicul cu melodiile sale captivante, în timp ce Trippie Redd va oferi un spectacol memorabil combinând emo rap și trap. Lil Tjay și Gucci Mane vor completa această zi cu performanțe spectaculoase, iar Rich Amiri va adăuga o notă de prospețime și inovație.

publicitate

13 Iulie: Ziua Giganților Beach Please 2024.

Ziua de 13 iulie aduce pe scenă nume mari din hip-hop: Wiz Khalifa, cu hiturile sale mondiale, va conduce scena, urmat de NLE Choppa, cu beat-urile sale contagioase. Rick Ross, magnatul hip-hop-ului, și 6ix9ine, cu stilul său controversat, vor electriza publicul. Rich The Kid și Lil Pump vor asigura o zi plină de energie și dinamism, oferind un spectacol incendiar.

14 Iulie: Grandioasa Încheiere

Ultima zi a festivalului, 14 iulie, va culmina cu show-uri de neuitat. Travis Scott, una dintre cele mai mari vedete din hip-hop-ul contemporan, va oferi un spectacol epic, însoțit de efecte speciale de excepție. Swae Lee, cunoscut pentru sound-ul său melodic, și French Montana, cu hiturile sale catchy, vor încheia festivalul într-o notă grandioasă, asigurând o experiență de neuitat.

publicitate

Tipuri de Bilete si preturi Beach Please 2024. 

Pentru a asigura o experiență adaptată fiecărui participant, Beach, Please! Festival oferă mai multe tipuri de bilete, fiecare cu beneficii specifice.

publicitate

General Access – Under 25

Disponibil de la 179 EUR, acest bilet oferă acces complet la festival pentru tinerii sub 25 de ani. Este o opțiune ideală pentru cei care doresc să se bucure de întreaga experiență a festivalului la un preț redus. Acest bilet asigură accesul la toate scenele și activitățile festivalului pe toată durata evenimentului, oferind o experiență completă și accesibilă.

publicitate

General Access Beach Please 2024.

De la 199 EUR, biletul General Access permite accesul pe toată durata evenimentului, oferind o experiență completă și accesibilă pentru toți participanții. Cu acest bilet, vei avea ocazia să te bucuri de toate spectacolele și activitățile festivalului, asigurându-ți o experiență de neuitat.

VIP Beach Please 2024.

Cu prețuri începând de la 329 EUR, abonamentul VIP include acces rapid la zona de festival, vizionarea show-urilor de pe o platformă elevată, posibilitatea de a rezerva o masă, toalete separate și baruri private. Acesta este biletul ideal pentru cei care doresc să se bucure de festival într-un mod confortabil și exclusivist. Abonamentul VIP asigură o experiență premium, cu facilități și servicii de top.

Backstage Lounge (ULTRA VIP)

Pentru 399 EUR, abonamentul Backstage Lounge oferă acces ultra-fast lane, posibilitatea de a viziona show-urile de pe Main Stage din lounge-ul dedicat artiștilor, baruri private și toalete dedicate. Acest pachet este destinat celor care doresc să aibă parte de o experiență de festival de lux, cu cele mai bune facilități și cea mai bună vizibilitate asupra scenelor principale. Este opțiunea supremă pentru cei care doresc să trăiască o experiență exclusivistă și memorabilă.

Camping și Cazare in cadrul Beach Please 2024.

Camping Beach, Please!

Pentru prima dată, festivalul oferă o zonă oficială de camping. Participanții vor putea să se bucure de o experiență autentică de festival fără griji legate de siguranță sau transport. Zona de camping include securitate 24/7, supraveghere video, dușuri și grupuri sanitare, baruri și zone de divertisment. Accesul se face pe baza unei brățări speciale, garantând un mediu sigur și controlat. Participanții au, de asemenea, acces rapid către festival, eliminând grija transportului și permițându-le să se concentreze pe distracție. Beach Please 2024.

Acest camping este locul perfect pentru a crea amintiri de neuitat alături de prieteni și alți participanți, într-o atmosferă relaxată și plină de viață. Zona de camping este dotată cu toate facilitățile necesare pentru a asigura confortul participanților, inclusiv puncte de alimentare, zone de relaxare și activități interactive. Este locul ideal pentru a trăi spiritul festivalului la maximum.

Autobuze Beach, Please!

Pentru cei care nu au găsit cazare, autobuzele Beach, Please! oferă o opțiune convenabilă de transport din stațiunile învecinate. Anul acesta, numărul de autobuze a fost suplimentat, iar frecvența și orarul lor au fost optimizate pentru a asigura un transport eficient și confortabil. Autobuzele vor trece prin stațiunile Mangalia, Saturn, Venus, Cap Aurora, Neptun, Olimp, Costinești, Eforie Sud, Eforie Nord și Constanța.

Tarifele, orarul și stațiile exacte vor fi anunțate în apropierea festivalului, asigurând flexibilitate și accesibilitate pentru toți participanții. Achiziționarea biletelor se va face direct din autobuz, oferind o soluție practică și accesibilă pentru toți cei care doresc să participe la festival.

Întrebări Frecvente despre Beach Please 2024.

1. Care sunt beneficiile abonamentului VIP și ce servicii include?

Abonamentul VIP oferă o experiență exclusivistă la Beach, Please! Festival 2024. Cu prețuri începând de la 329 EUR, acesta include acces rapid la zona de festival, permițându-ți să eviți cozile lungi. De asemenea, vei avea acces la platforma VIP elevată, oferind o vizibilitate excelentă asupra scenelor principale și permițându-ți să te bucuri de spectacole dintr-o poziție privilegiată. Abonamentul VIP mai include posibilitatea de a rezerva o masă, toalete separate și baruri private, asigurând confort și intimitate pe toată durata evenimentului. În plus, vei beneficia de servicii de concierge și zone de relaxare special amenajate.

2. Ce facilități sunt disponibile în zona de camping Beach, Please!?

Zona de camping Beach, Please! este concepută pentru a oferi o experiență completă și confortabilă. Aceasta include securitate 24/7 și supraveghere video pentru a asigura siguranța tuturor participanților. Campingul este dotat cu dușuri și grupuri sanitare moderne, baruri și zone de divertisment, oferind tot ce ai nevoie pentru un sejur plăcut. Accesul în zona de camping se face pe baza unei brățări speciale, garantând un mediu sigur și controlat. Participanții au, de asemenea, acces rapid către festival, eliminând grija transportului și permițându-le să se concentreze pe distracție.

3. Cum pot ajunge la festival dacă nu găsesc cazare în apropiere?

Pentru a asigura accesibilitatea participanților care nu au găsit cazare în apropiere, Beach, Please! Festival 2024 oferă un serviciu extins de autobuze. Acestea vor conecta zona de festival cu stațiunile Mangalia, Saturn, Venus, Cap Aurora, Neptun, Olimp, Costinești, Eforie Sud, Eforie Nord și Constanța. Autobuzele vor circula cu frecvență crescută și pe un orar optimizat, asigurând un transport eficient și convenabil. Tarifele și orarul exact vor fi anunțate în apropierea festivalului. Biletele se vor putea achiziționa direct din autobuz, oferind o soluție practică și accesibilă pentru toți participanții.

4. Ce acte sunt necesare pentru check-in și participare la festival?

Pentru a efectua check-in-ul la Beach, Please! Festival 2024, trebuie să ai un bilet valid, al cărui date să coincidă cu cele dintr-un act de identitate legal valabil, cum ar fi cartea de identitate, pașaportul sau permisul de conducere. Actul de identitate trebuie prezentat în original, împreună cu biletul. Pentru minorii cu vârste între 14 și 18 ani, este necesară și o declarație pe proprie răspundere semnată de un părinte sau tutore legal. Modelul acestei declarații poate fi descărcat de pe site-ul oficial al festivalului și trebuie prezentat la intrare.

5. Pot schimba numele de pe bilet în cazul în care nu mai pot participa?

Conform politicii Beach, Please! Festival 2024, biletele sunt nominale și netransmisibile. Această politică strictă asigură securitatea și integritatea accesului la eveniment. Prin urmare, numele de pe bilet nu poate fi schimbat după achiziție. La intrarea în festival, personalul va verifica dacă datele personale de pe bilet coincid cu cele de pe actul de identitate prezentat. Orice discrepanță poate duce la refuzul accesului. Înainte de a cumpăra biletul, asigură-te că toate informațiile introduse sunt corecte pentru a evita orice probleme.

6. Care sunt opțiunile de cazare disponibile pentru festival?

Beach, Please! Festival 2024 oferă o varietate de opțiuni de cazare pentru a se potrivi tuturor preferințelor și bugetelor. Poți opta pentru campingul oficial al festivalului, care oferă o experiență autentică și confortabilă, cu toate facilitățile necesare. De asemenea, sunt disponibile pachete ce includ cazare la hoteluri partenere, cu opțiuni pentru abonamente de 5 zile sau bilete zilnice. Aceste pachete includ și transportul către și dinspre festival. Pentru cei care preferă confortul maxim, sunt disponibile pachete VIP și ultra VIP, care includ acces la facilități premium și servicii exclusive.

7. Ce măsuri de siguranță și securitate sunt implementate la festival?

Siguranța participanților este o prioritate la Beach, Please! Festival 2024. Zona de festival și camping va fi securizată 24/7, cu echipe de pază și supraveghere video permanentă. Accesul în zonele de festival și camping se va face pe baza brățărilor speciale, pentru a asigura un mediu controlat și sigur. Toate bagajele și persoanele vor fi supuse controalelor de securitate la intrare. De asemenea, vor fi prezente echipe medicale și puncte de prim ajutor pentru a răspunde rapid în cazul unor incidente. Participanții sunt încurajați să respecte regulile de siguranță și să raporteze orice comportament suspect.

8. Ce activități și facilități suplimentare sunt disponibile în zona de camping?

Zona de camping Beach, Please! este concepută pentru a oferi mult mai mult decât un simplu loc de dormit. Participanții vor avea acces la diverse activități și facilități de divertisment, inclusiv baruri, zone de relaxare, jocuri și evenimente sociale. Vor fi organizate sesiuni de yoga, ateliere de artă și alte activități recreative pentru a asigura o experiență completă. De asemenea, zona de camping va include facilități de igienă moderne, cum ar fi dușuri și toalete curate, pentru a asigura confortul tuturor participanților. Supravegherea video și securitatea 24/7 vor asigura un mediu sigur și plăcut.

9. Ce trebuie să fac dacă am pierdut biletul sau brățara de acces?

În cazul pierderii biletului sau brățării de acces, este important să acționezi rapid. Contactează imediat echipa de suport a festivalului prin intermediul canalelor oficiale de comunicare, cum ar fi site-ul web sau aplicația mobilă. Va trebui să furnizezi detalii personale și dovada achiziției pentru a verifica identitatea și a obține un nou bilet sau brățară. Este esențial să păstrezi biletul și brățara într-un loc sigur pe toată durata festivalului, deoarece pierderea acestora poate duce la refuzul accesului. Echipa de suport va face tot posibilul pentru a te ajuta, dar este recomandat să fii precaut.

Mai multe detalii gasiti pe website-ul festivalului.

Concluzie finala despre Beach Please 2024.

Beach, Please! Festival 2024 promite o experiență muzicală de neuitat pe malul Mării Negre. Cu un line-up spectaculos ce include nume mari din industria muzicală internațională și cu facilități de top pentru toți participanții, acest eveniment este pregătit să devină unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale verii. Indiferent dacă alegi să te bucuri de festival din zona generală, VIP sau ultra VIP, sau dacă optezi pentru o experiență completă de camping, acest festival îți va oferi amintiri de neuitat. Cumpără-ți biletul acum și fii parte din această experiență unică, trăind o vară de poveste pe malul Mării Negre! Beach Please 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.