Untold 2024. Pret bilete. Lineup-ul de artisti

0
Untold 2024
publicitate

Untold 2024. Preturi bilete și Lineup-ul de artisti exploziv al Ediției.

Untold 2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului, se va desfășura între 8 și 11 august 2024 în vibranta metropolă Cluj-Napoca, România. De-a lungul anilor, Untold și-a cimentat poziția ca unul dintre cele mai prestigioase și impresionante festivaluri de muzică din Europa, atrăgând zeci de mii de iubitori de muzică din toate colțurile lumii.

Anul acesta, Untold promite să depășească toate așteptările, oferind un lineup spectaculos și o gamă variată de activități captivante, transformând cele patru zile de festival într-o veritabilă celebrare a muzicii și culturii.

publicitate

Prețurile Biletelor pentru Untold 2024

Intrarea la Untold 2024 va începe de la ora 16:00 în impresionanta locație a Arenelor Sportive din Cluj-Napoca. Organizatorii au pus la dispoziție diverse tipuri de bilete, fiecare tip oferind beneficii unice pentru a satisface preferințele și nevoile tuturor participanților.

publicitate

General Access pentru 4 zile – 922,20 lei

Biletul de acces general pentru patru zile oferă acces complet la festival, permițându-le participanților să se bucure de toate concertele și activitățile oferite pe durata evenimentului. Acesta este cel mai popular tip de bilet, oferind acces la toate scenele și evenimentele din cadrul festivalului, asigurându-le fanilor o experiență completă. Untold 2024.

Under 25 – 806,20 lei

Pentru tinerii sub 25 de ani, acest bilet oferă acces complet la festival la un preț redus. Această inițiativă a organizatorilor vizează să facă festivalul mai accesibil pentru tineret, încurajând tinerii să participe și să se bucure de atmosfera vibrantă și diversificată a Untold.

publicitate

Friendship Packs – 1612,40 lei

Pachetele de prietenie sunt concepute pentru grupurile de prieteni care doresc să experimenteze festivalul împreună. Aceste pachete oferă reduceri semnificative atunci când biletele sunt achiziționate în grup, făcând experiența de festival și mai accesibilă și plăcută pentru grupurile de prieteni. Participarea în grup face ca întreaga experiență să fie și mai memorabilă.

publicitate

Bilete VIP pentru 4 zile – 2030 lei

Pentru cei care doresc o experiență premium, biletele VIP oferă acces la zone exclusive și beneficii suplimentare, cum ar fi locuri preferențiale și servicii extra. Participanții cu bilete VIP se vor bucura de o atenție sporită și facilități de lux, transformând astfel experiența festivalului într-una cu adevărat deosebită și memorabilă.

publicitate

Galaxy Backstage pentru 4 zile – 1740 lei

Untold 2024. Aceste bilete speciale oferă acces în culisele festivalului, permițându-le participanților să vadă ce se întâmplă în spatele scenei și să întâlnească artiștii. Este o oportunitate unică pentru cei care doresc să trăiască festivalul dintr-o perspectivă diferită și să se bucure de o experiență exclusivă și inedită.

Cazare Untold 2024 – începând de la 850 lei

Pentru cei care doresc să fie cât mai aproape de locul de desfășurare a festivalului, există multiple opțiuni de cazare disponibile, începând de la 850 lei. Aceste opțiuni includ diverse tipuri de cazare, de la hoteluri de lux până la campinguri, pentru a se potrivi cu bugetele și preferințele diferite ale participanților.

Ce artisti canta la Untold in 2024?

Untold este cunoscut pentru lineup-urile sale impresionante, care aduc pe scenă unii dintre cei mai mari artiști din diverse genuri muzicale. Ediția din 2024 nu face excepție, promițând un spectacol de neuitat cu un lineup diversificat și de excepție.

Lenny Kravitz

Legenda rock Lenny Kravitz va aduce energia și carisma sa unică pe scena Untold, oferind un spectacol electrizant plin de hituri celebre. Fanii rock-ului vor avea ocazia să se bucure de un concert de neuitat al acestui artist iconic.

Sam Smith

Pentru prima dată în România, câștigătorul de Oscar, Golden Globe și Grammy, Sam Smith, va încânta publicul cu hiturile sale emoționante și vocea sa distinctivă. Acest moment este așteptat cu nerăbdare de toți fanii săi, promițând să fie unul dintre punctele culminante ale festivalului.

Burna Boy

Artistul nigerian Burna Boy, cunoscut pentru melodiile sale afro-fusion, va aduce o notă exotică și ritmuri vibrante pe scena Untold. Energia și pasiunea sa vor transforma cu siguranță atmosfera festivalului, oferind un spectacol plin de culoare și vitalitate.

Louis Tomlinson

Fostul membru al trupei One Direction, Louis Tomlinson, va oferi un spectacol plin de energie și emoție, cu piese care au cucerit fanii din întreaga lume. Prezența sa pe scena Untold va adăuga o doză de pop modern și entuziasm publicului. Untold 2024.

Swedish House Mafia

Renumitul trio de DJ Swedish House Mafia va transforma scena într-un adevărat club de noapte, cu seturi de muzică electronică care vor ține publicul în mișcare până în zorii zilei. Fanii EDM vor fi în elementul lor, dansând pe ritmuri electrizante.

Martin Garrix

Considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, Martin Garrix va aduce la Untold mixurile sale celebre, asigurând un spectacol electrizant. Fanii săi așteaptă cu nerăbdare să fie captivați de talentul său incredibil.

Tom Grennan

Cunoscut pentru vocea sa distinctivă și melodiile captivante, Tom Grennan va adăuga un element de soulful pop lineup-ului, oferind un moment de respiro și emoție în mijlocul seturilor energice. Prezența sa va aduce un contrast plăcut și un plus de diversitate muzicală.

Dimitri Vegas & Like Mike

Duo-ul belgian Dimitri Vegas & Like Mike va aduce energia lor explozivă și seturile de EDM care i-au făcut celebri în întreaga lume. Fanii EDM nu vor fi dezamăgiți, fiind promiși momente de dans și distracție intensă.

Alok

Untold 2024. DJ-ul brazilian Alok va oferi un spectacol plin de ritmuri captivante și efecte vizuale spectaculoase, aducând un strop de Brazilia la Cluj-Napoca. Mixurile sale inovative vor captiva publicul și vor crea o atmosferă unică.

Timmy Trumpet

Cunoscut pentru combinația sa unică de trompetă live și DJ-ing, Timmy Trumpet va aduce un spectacol de neuitat, plin de surprize și momente electrizante. Talentul său unic va adăuga un plus de dinamism festivalului.

Lost Frequencies

Artistul belgian Lost Frequencies va încânta publicul cu hiturile sale melodioase și seturile de deep house, oferind momente de relaxare și bucurie. Prezența sa va adăuga un element de liniște și serenitate în tumultul festivalului.

Purple Disco Machine

DJ-ul german Purple Disco Machine va încheia lineup-ul cu mixurile sale de disco și house care vor aduce o atmosferă retro-futuristă, perfectă pentru a încheia festivalul într-o notă pozitivă. Seturile sale vor oferi un final perfect pentru această ediție spectaculoasă.

Atractii și Experiențe la Untold 2024

Untold nu este doar despre muzică, ci și despre experiența completă oferită participanților. Festivalul este cunoscut pentru scenografiile sale spectaculoase, efectele vizuale impresionante și atmosfera vibrantă care transformă fiecare ediție într-o adevărată poveste. Untold 2024.

Scenografiile și Efectele Vizuale

Decorurile elaborate, jocurile de lumini și focurile de artificii sunt elemente esențiale care creează o atmosferă de poveste la Untold. Fiecare colț al festivalului este gândit să ofere o experiență vizuală deosebită, transportând participanții într-un univers magic.

Comunitatea și Socializarea

Untold este, de asemenea, o ocazie de a întâlni oameni noi din diferite colțuri ale lumii, de a socializa și de a împărtăși pasiunea comună pentru muzică. Atmosfera prietenoasă și deschisă a festivalului este lăudată de mulți participanți, contribuind la crearea unei comunități unite și pline de viață.

Activitățile Extra-Muzicale

Pe lângă concertele de pe scena principală, Untold oferă o varietate de activități și zone de relaxare. Participanții se pot bucura de spații de joacă, standuri cu mâncare și băutură, diverse instalații artistice și multe alte surprize. Aceste activități contribuie la diversitatea și bogăția experienței de festival, oferind ceva pentru fiecare.

Organizarea și Securitatea

Organizarea festivalului Untold este adesea lăudată pentru eficiența și profesionalismul său. Securitatea bine pusă la punct și facilitățile bine întreținute contribuie la o experiență plăcută și fără griji pentru participanți. Organizatorii se asigură că fiecare detaliu este gândit pentru a oferi o experiență de neuitat.

Locația Festivalului Untold 2024

Cluj-Napoca adaugă un farmec aparte festivalului Untold. Orașul este cunoscut pentru viața sa culturală dinamică și ospitalitatea sa, oferind participanților nu doar muzică de calitate, ci și ocazia de a explora un oraș plin de istorie și cultură. Festivalul se desfășoară în Parcul Central și în zona Cluj Arena, oferind un cadru pitoresc și accesibil pentru toți participanții.

Untold 2024 se anunță a fi o ediție de neuitat, cu un lineup impresionant și o varietate de activități și experiențe care vor transforma cele patru zile de festival într-o adevărată sărbătoare a muzicii și a prieteniei. Indiferent dacă ești un veteran al festivalurilor sau un nou-venit, Untold 2024 promite să ofere o experiență de neuitat.

Informații Esențiale despre Untold 2024

Perioada de Desfășurare Untold 2024

Untold 2024 se va desfășura în perioada 8-11 august 2024. Aceste patru zile pline de muzică și distracție vor transforma Cluj-Napoca în capitala muzicii din Europa, aducând mii de participanți din întreaga lume pentru a se bucura de un lineup impresionant de artiști și de o atmosferă vibrantă și festivă. Untold 2024.

Locația Festivalului Untold 2024

Festivalul va avea loc în locația iconică a Arenelor Sportive din Cluj-Napoca. Acesta este locul unde se vor desfășura principalele evenimente ale festivalului, oferind participanților o experiență de neuitat într-un cadru spectaculos și bine organizat.

Lineup-ul Ediției 2024

Lineup-ul Untold 2024 include nume mari din industria muzicală internațională și locală. Printre artiștii confirmați se numără Lenny Kravitz, Sam Smith, Burna Boy, Louis Tomlinson, Swedish House Mafia, Martin Garrix, Tom Grennan, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies și Purple Disco Machine. Acești artiști vor oferi spectacole de neuitat pe scena principală a festivalului.

De la ce ora incepe Untold 2024?

Accesul la festival va începe de la ora 16:00 și va continua până în zorii zilei următoare, asigurând o experiență continuă și captivantă pentru toți participanții. Organizatorii se asigură că fiecare aspect al festivalului este bine pus la punct pentru a oferi o experiență fără cusur.

Pentru mai multe informații și pentru a achiziționa bilete, vizitați site-ul oficial untold.com. Pregătiți-vă pentru o ediție memorabilă a Untold, unde muzica, distracția și prietenia se întâlnesc pentru a crea amintiri de neuitat! Untold 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.